Make-up

Hoewel volgens de trends van tegenwoordig tal van stijlen en looks zijn toegestaan, blijft één gouden regel bestaan: blijf in harmonie met uzelf, ongeacht de trend.
Na de diagnose en met behulp van het advies van uw schoonheidsspecialiste Melanie Hoogewerf ontdekt u de harmonieën waaruit uw nieuwe make-up palet zal bestaan.
En omdat ook uw huid uniek is, bevat de nieuwe Sothys-make-up actieve huidverzorgende bestanddelen met meervoudige werking die speciaal voor u zijn ontwikkeld ter aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsprogramma.

Make-up

Vanaf november 2022 is de nieuwste make-up van het seizoen weer binnen. Kom naar de salon om deze te bekijken.

Oogpotloden : Crayon Regard Intense

Geslepen en puntig. Dit houten potlood is een formule 3 en 1 en kan gebruikt worden voor de oogomtrek of als khôl.
Dankzij zijn verzorgende formule verrijkt met bijenwas, jojoba olie en carnaubawas, kan je een fijn en subtiel lijntje aanbrengen of een voile van kleur voor een prachtige make-up en een sublieme blik! Dankzij zijn smeltende textuur is het zeer eenvoudig aan te brengen en handig om te vervagen. Een moduleerbaar resultaat dat lang houdt.
Een aantrekkelijke blik gegarandeerd!
Als een voile van kleur op het ooglid : door het delicaat vervagen van het potloodlijntje met het sponsje dat hiervoor voorzien is De 4 kleuren van dit oogpotlood veranderen en versterken de ogen vanaf de eerste toepassing. Pigmenten en parelmoerglans versmelten met elkaar zodat de blik oplicht en een verzorgend effect weergeeft.

Beschikbaar in 4 kleuren : zwart, hazelnoot, Violet, Grijs.

Openingstijden

maandag 9.00 - 17.00 uur
dinsdag 9.00 - 17.00 uur
woensdag gesloten
donderdag 9.00 - 17.00 uur
vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Schoonheidssalon Melanie | Wollegras 25 | 1687 WD Wognum Aangesloten bij ANBOS