Seizoens gezichtsbehandeling

Nu is er de Seizoensgezichtsbehandeling herfst/winter 2022. Een heerlijke behandeling met verrukkelijke extracten namelijk een cocktail van vitaminen met wilde framboos en zwarte bessen. Een echte bel vol zuurstof en mineralen die de huid voor de zomer een boost geeft. Deze maakt de huid weer stralend en veerkrachtig.

Net zoals in de natuur leeft onze huid volgens het ritme van de seizoenen en heeft behoefte aan verandering. Deze seizoensbehandeling is een speciale behandeling gericht op dit ritme. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor de wisselende tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt met als resultaat een stralende en fluweelzachte huid en deze behandeling zorgt voor comfort en 100% welzijn en ontspanning. En naast de hydraterende werking ervaart u een heerlijke geuren sensatie, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De behandeling bestaat uit een Reiniging, evt. epileren van de wenkbrauwen, peeling, stoombad, borstelreiniging, dieptereiniging, serum, ontspannende gezichts-, hals- en decolletémassage en een peel-off masker. (±90 min) .

Er is nu een lipbalm voor gebruik thuis voor € 12,50.

Deze frisse verleiding is een beperkte oplage. Als de Seizoensgezichtsbehandeling op is, wat heel normaal is aangezien deze in beperkte oplage geleverd wordt is er natuurlijk een prachtige vervangende behandeling. Met een heerlijke hydraterende algengezichtspakking.

Openingstijden

maandag 9.00 - 17.00 uur
dinsdag 9.00 - 17.00 uur
woensdag gesloten
donderdag 9.00 - 17.00 uur
vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Schoonheidssalon Melanie | Wollegras 25 | 1687 WD Wognum Aangesloten bij ANBOS