Definitief ontharen

Definitief ontharen met IPL-lichtflitsontharingsapparaat.
Nooit meer harsen, scheren of epileren!

Vanaf 12 januari 2020.

Actie! Nu oksels en bikinilijn samen voor maar € 125,- per behandeling. (In plaats van €174,-)                                             

Dit is de oplossing tegen ongewenste haargroei, vervelende stoppeltjes en ingegroeide haren. Het behandelde haar komt nooit meer terug. Heeft u last van ongewenste haartjes op benen, rug, armen, bikinilijn,oksels of in het gezicht. Bij Schoonheidssalon Melanie komt u op een deskundige en veilige manier van uw ongewenste haargroei af. Deze definitieve ontharingsmethode is minder gevoelig dan de IPL- en laserbehandelingen van voorheen dankzij de gepatenteerde GEM-technologie. Hiermee bundelt de energie krachtiger onder de warmte en koude zintuigjes in de huid en kunt u in een mum van tijd van uw ongewenste haargroei af zonder pijn te ervaren. Na een aantal behandelingen blijft het behandelde haar voorgoed weg. (In bepaalde gevallen door de verzekeraar vergoed, ook elektrisch ontharen).

Voorafgaand aan de behandeling vindt altijd een (gratis) intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek zal ik u uitgebreid informeren over de behandelwijze. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? 0229-852155

Zelfs bij permanente ontharing kunt u er rekening mee houden dat er na verloop van tijd weer nieuwe haartjes kunnen ontstaan. Na het voltooien van uw kuur dient u om (of eens per) het jaar een losse onderhoudsbehandeling te ondergaan om het resultaat te onderhouden. Zo blijft u verzekerd van een mooi en glad resultaat! Het behandelde haar blijft wel voorgoed weg!

voor na oksels!!!!!!!!!!!!!_opt(1)

Openingstijden

maandag 9.00 - 17.00 uur
dinsdag 9.00 - 17.00 uur
woensdag gesloten
donderdag 9.00 - 17.00 uur
vrijdag 9.00 - 17.00 uur
Schoonheidssalon Melanie | Wollegras 25 | 1687 WD Wognum Aangesloten bij ANBOS